Orienteringslaget Trollelg

O-festivalen og Sommerløpene i Nord-Østerdal

O-festivalen ble en en kjempebra helg med en stor gjeng elger samlet på samlingsplass på Oppdal, hvor det ble mye bomming i et krevende terreng, men også mange gode resultater. For de som ikke har sett de ennå, så finner dere en liten haug med bilder fra helgen her.

Helgen etterpå dro en liten gjeng på sommerløpene i Nord-Østerdal, og 2.juli 2017 ble en milepæl for to av våre løpere på Tynset. Vi gratulerer Ellen Merethe og Olav som klassevinnere på langdistanse fellesstart Dølaspretten. Ellen Merethe tok sin første seier som seniorløper i D21. At denne kom på en langdistanse med god deltakelse, var ekstra hyggelig etter hennes langvarig sykdom. Olav vant sin første fellesstart. Det var få løpere i junior-klassen, men han passerte også mål foran alle ringrevene i H35 og H40, som hadde samme løype på 10,4 km.

06. juli 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar