Orienteringslaget Trollelg

Bli med på klubbtur til Midt-Norsk Mesterskap i Levanger

Hei!
Midt-Norsk Mesterskap arrangeres av Frol på Levanger 25.-27. august. I den forbindelse arrangerer vi klubbtur med felles overnatting og felles middag på lørdag. Vi prøver også å fylle opp bilene, så legg igjen info i påmeldingen om du har plass i bilen eller trenger noen å sitte på med.

Overnattingen vil foregå på Munkeby Herberge og inkluderer både sengetøy og frokost. Plassen ligger litt utenfor sentrum, altså litt nærmere lørdagen og søndagens arena. Middagen på lørdag blir servert på herberget og vil være en form for trøndersk tradisjonskost, mer info kommer senere.

Hele opplegget koster 735kr pr pers, og betales gjennom årsoppgjøret senere i høst

Er det noen spørsmål, er det bare å sende mail til ovebaardsgaard.com, eller send melding/ring meg på 40091063.

Påmelding finner dere på eventor her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2158
Du kan også melde deg på ved å sende meg en melding.
Påmeldingsfrist 16.8

29. juli 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Info |

Legg inn en kommentar