Orienteringslaget Trollelg

Mer agurk i sommervarmen

Vi Trollelger på sydhavstur hadde også o-løp på Fiji. Skulle vi heller ha badet og solt oss, – vi som de andre turistene på øya? Mye tyder på det. Men les hvordan det gikk med et par av oss som ikke kunne unnvære verken kartet eller kompasset, – selv på Fiji.

Fiji-oløp

05. august 2017 by Øistein Åsmul
Categories: Veteran |

One Comment

  1. Ja-ja, Øistein. Siden ingen andre ser ut til å sette pris på dine skildringer rundt jorda, har jeg ingen problemer med å bifalle, med et ørlite behov for surstofftilførsel, nå senest FIJI. Gjennom en lengre samtale med Roar F. forleden, var vi skjønt enige om at dette var strekk-beskrivelser vi kunne bivåne fra sidelinjen. Et par ganger på rad. Fortsett som du stevner, Øistein; vi spesielt interesserte følger spent med på nye runder i jakten på et eller annet.

    Skrevet knestående (kombinert med en ny kompasskurs) i enden av Storsetermyra (sør), ved Torvhuset for å være presis.

Legg inn en kommentar