Orienteringslaget Trollelg

Da er vi godt igang med vinterens tirsdagstreninger og stadig nye gubber kommer til….

Den første trivelige treningsturen vår startet fra Grostadaunet og gikk over Hoåsen; – en runde på 5,5km med over 100 meter tøff stigning.  Dagens overraskelse var en «skårunge» som dukket opp for aller første gang, – nemlig Gunnar Smistad på bare 85+; – dette ble noe han absolutt ikke vil gå glipp av fremover.

«O-idrettens historie» 

Nidarøst gutta ved Tore Kiste står denne gangen for opplegget vårt tirsdag 24dm; – hvor vi denne gangen møter på Fjellseterstua kl 10.30.  Herfra vil turen gå inn til Schjølberghytta og tilbake til et trivelig foredrag av Kjell Ivar Aune Byåsen IL med start kl 12.30.  Alle øvrige interesserte er også velkomne til å delta her;  – medbringende kr 100 til kaffe og kaker.

Vi ønsker alle interesserte vel møtt sammen med oss tirsdag kl 12.30 på Fjellseterstua til nok et kjempetrivelig og lærerikt treff!

22. oktober 2017 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar