Orienteringslaget Trollelg

Tren og bli sprek i vinter

Våre faste mandagstreninger har nå startet opp med joggetur, styrketrening og ballspill ++ på Stabbursmoen skole fra kl 1800. Bli med!

I tillegg starter snart intervallene på fredager i Ranheimshallen også opp. Første trening er 3. november. Det vil senere bli to 3000m testløp så du kan måle fremgang i løpet av vinteren.

Hvis du vil ha enda mer trening, har Heimdal VGS åpne o-tekniske økter på tirsdager kl 9. Sted for disse varierer, så følg med i kalenderen. NTNUI arrangerer også en del åpne treninger, både o-teknikk og intervaller. Her er det også bare å følge med i kalenderen.

 

Treningen går mye lettere når man trener med andre, så hvis du sliter med å komme deg ut, er det bare å slenge seg med! Et lite triks er å ta med en venn/si ifra at du kommer, da er det vanskeligere å droppe treningen.

Så følg med i kalenderen for info om aktuelle treninger og løp som kommer. Du kan også få kalenderen på pcen/telefonen din (iPhone, Android, Google calendar, Outlook osv.) ved å velge «importer en annen kalender» og bruke denne linken.

Kalenderen blir oppdatert fortløpende med alt som skjer, så du enkelt kan holde oversikten.

Vi sees på trening!

17. oktober 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Info, Trening |

Legg inn en kommentar