Orienteringslaget Trollelg

Nå er det klokken 1001 hver tirsdag fremover fra Skogly som gjelder….

Gubbetreffet på Grønlia ble en formidabel suksess (ikke helt uventet) med 28 stemningsfylte oppmøtte under ledelse av Anders.  Middagen var nydelig oksestek med alt tilbehøret og kaffe med kake etterpå: – smått imponerende hva man greier der inne på Grønlia uten særlig hjelpemidler!

Kveldens desidert aller mest overraskede gubbe ble nok Henry Sundsetvik som ble «tatt skikkelig på senga» med avskjedstaler og massevis av humørfylte innslag.  Anledningen er selvsagt at han og Eli forlater «Trollelgland» og flytter ned til nytt hus i Halden i november/desember senere i år; – dette blir jamen litt av en overgang for alle.  Han har allerede opprettet kontakt med o-gubber i miljøet der nede; – noe som selvsagt aldri vil kunne måle seg med våre gubbetreninger her; – derfor insisterer han på å forbli Trollelg medlem samt retten til å gjestebesøke oss innimellom hver tirsdag kl 1001.

Dette kjempetrivelige og unike treffet mellom likesinnede o-veteraner måtte avsluttes en gang, – og i skinnet fra våre hodelykter ruslet vi hjemover til Dike på Vådan mens vi tenkte fremover til neste tirsdag kl 1001 på Skogly; – her skal det jamen trenes fremover til neste sesong med massevis av humor og interressante opplevelser i fellesskap.  Og Henry har lovt oss å være «hare» og dra opp tempoet helt frem til flyttinga…

15. oktober 2017 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar