Orienteringslaget Trollelg

Gubbetrening og Grønlia tur

Gubbetreningen starter makelig i år.  Vi samles på p-plassen på Dike, Vådan tirsdag 10.Okt. Kl. 15.30.  Herfra går vi til Grønlia hvor det vil bli servert middag med kaffe og kake etterpå.  Stipulert avslutning ca kl 19, og opplegget koster kr 400,- pr person.  (Grønlia har kortautomat) Ta gjerne med ektefelle, samboer eller andre som trives i Trollelgmiljø.  Ta gjerne med hodelykt.

Av hensyn til serveringa ønsker vi oversikt over hvem som blir med.  Dette kan meldes til Anders Lauglo tlf 72846421 eller 99511870 i løpet av inneværende uke 40.

Til opplysning og kunngjøring ellers:  – øvrige gubbetreninger vil dreie seg om mere svette og mindre mat, men er til gjengjeld gratis.  Som før vil det bli oppmøte på parkeringsplassen Ringvål/Skogly hver tirsdag kl 10.01, og vi starter den 17-ende.  Vi håper tiltaket vil fenge i år også, og det er lov å være med om en ikke løpe så mye.  Vi oppfordrer både damer og «eldre» gubber til å møte opp, – så får vi avpasse fart evt. dele opp gruppen.

Men først; Velkommen til Grønlia!

A.L.

 

02. oktober 2017 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

One Comment

  1. Ja da; som oppstarter av Trollelgnytt i hine hårde dager, vet jeg jeg hva tilbakemeldinger betyr. Her kommer min; en positiv tilbakemelding Ove, som gjør en flott jobb , Veterangjengen.. For min egen del unnskyldes betennelse i akillessena. Stå på gutter, sitter i Bergsskaret før dere vet det!

Legg inn en kommentar