Orienteringslaget Trollelg

Andreas Finstad er død

Igjen har et ruvende tre i Trollelg-skogen falt. Andreas Finstad var Trollelg-medlem i over 50 år. I årene 1970 – 71 var han lagets formann, og en av drivkreftene da laget arrangerte sitt første NM, – Junior-NM i 1970.

Andreas ble 86 år. Trollelgene blir gjerne gamle, herdet etter seige kliv i myr og bratte skogslier.

Andreas stod aldri på de nasjonale seierspaller, men han bet godt fra seg i de trønderske skoger gjennom et imponerende langt o-liv, og han hadde et hjerte som banket for o-sporten og laget han representerte.

Andreas var «skogskar» også av profesjon. Som avholdt fylkesskogsjef i Sør Trøndelag , bidro han til at vår idrettsarena ble tatt vare på. Han var samfunnsengasjert, og målbar sine meninger med en tydelig røst når det var påkrevet. Det er ikke lenge siden hans siste innlegg stod i Adresseavisen.

Men som o-løpere vil vi minnes Andreas som den lune kameraten han var, – alltid med kloke resonnement, alltid med en god replikk, alltid i et vinnende humør, alltid oppmerksom og alltid hjelpsom. Andreas var en ressurs både for laget vårt og for oss som medlemmer. Det er med stor takknemlighet vi vil minnes Andreas Finstad.

 

Trollelgveteraner

 

Bisettelse i Tiller kirke tirsdag 10. juli kl 11:00

 

 

 

06. juli 2018 by Øistein Åsmul
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar