Orienteringslaget Trollelg

Trollelgs usynligO, uke 17

Som alle vet er idrettsaktiviteter sterkt berørt av Covid-19 situasjonen. Men, det heldigvis fortsatt mulig å drive med orientering! Vi legger opp til individuell gjennomføring av treningene, denne gangen usynligO.

Start og mål er på Lund. Det er ikke hengt ut postskjermer, men App’en gir deg beskjed når du er på posten. Hold avstand og følg helsemyndighetenes råd ved gjennomføring av aktiviteten.

God økt!

Kart
Kartet finner du i App’en.

Hva er UsynligO?
UsynligO er en app som følger med på GPS-en og vibrer/lager lyd når du er på posten. Det gjør at løypa er tilgjengelig, selv om det ikke henges ut postskjermer. Etter at du har gjennomført løypa kan du dele tiden din (valgfritt) og det lages en resultatliste med strekktider.

Hvordan bruke UsynligO :

  1. Last ned appen «UsynligO» fra App Store eller Google Play.
  2. Logg inn eller delta som «anonym» (hvis du deltar anonymt vil du ikke kunne dele tiden og veivalgene dine).
  3. Velg «usynlige løyper».
  4. Søk etter «UsynligO – Trollelg uke 17» hvis løypa ikke kommer opp.
  5. Skriv ut kartet og dra til start.
  6. Trykk «start» når du begynner. Husk å ha på GPS’en på mobilen din. Appen følger med på hvor du er og gir deg beskjed når du er kommet til posten.
  7. Løp, jogg eller gå løypa. Underveis er det mulig å få assistanse/hint i appen. Den kan vise retning og distanse til posten.
  8. Når du har fullført løypa kan du velge å dele tiden og veivalgene dine. Antall hint du har brukt vises på resultatlisten.


Mer info om usynligO finner du i appen og på nettsiden: https://usynligo.no

22. april 2020 by Anna Solberg
Categories: Generelt, Rekrutt, Trening |

Legg inn en kommentar